Om Techsam Electronics

Från vår start 2003 har Techsam Electronics stadigt utökat både teknikpark och antal anställda och är för närvarande över 50 personer. Vi har en väl utbyggd processlina som kan assistera våra kunder i allt från små projekt till kompletta legolösningar. Genom åren har kunders utmaningar hjälpt oss att vässa vår kompetens och processer och vi är nu en av Sveriges ledande legotillverkare av elektronikapplikationer. 

Affärside

Med hög kunskap och engagerad personal skall Techsam Electronics vara en komplett leverantör av elektronikapplikationer med högt kvalitetsinnehåll. Vi skall vara ditt naturliga bollplank genom hela utvecklingsprocessen och värna om både kvalitet och prisbild i den löpande produktionen. Kan vi optimera din produktion med bättre val av komponenter eller processer så brinner vi för att hjälpa dig med detta och vi sätter glädje och stolthet i en maximalt optimerad processlina.

Kostnadseffektiv elektronikproduktion är vårt fokus, kvalitet över kundens förväntningar är vårt mål. Vi vet att det vi producerar för våra kunders räkning är ett ansvar som inte bara handlar om fungerande teknik utan kanske viktigast, om att produkten är där vår kund och kundens kund möts. Det vi producerar är kundens varumärke gentemot slutkunden och det är ett ansvar vi inte tar lätt på. Vi vill alltid överträffa det förtroende som vår kund gett oss genom utmärkt kvalitet och produkter som både vi och våra kunder kan vara stolta över.

Miljö

Respekt för vår gemensamma miljö. I alla steg, från komponentval och processer till rutiner i produktionen har Techsam Electronics ett tydligt fokus på att alltid belysa varje processdel med avstamp från hur detta påverkar vår miljö. Vi vill gärna, där det är möjligt inte bara följa, utan överträffa de mål som lagar och förordningar men även vår kunds miljöpolicy kräver av oss. Vi driver företaget med målet att i varje läge generera minsta möjliga miljöpåverkan.

Klicka här om du vill läsa vår miljöpolicy.

Visselblåsning

På Techsam Electronics strävar vi efter att ha en öppen och transparent arbetsplats där missförhållanden inte ska förekomma. Genom att erhålla möjligheten att visselblåsa upprätthåller vi detta tillsammans. Vi använder Visslans visselblåsarkanal som säkerställer din anonymitet och har hög säkerhet.

Klicka här för mer info och för att kunna rapportera

Certifieringar

Techsam är Certifierade enligt ISO 9001

Techsam stöds av EU´s regionalfond